Rekken

Op deze pagina vindt u wat meer info over alle beschikbare en mogelijke rekken die we verkopen aan bakkerijen. Velen hiervan passen in een standaardontwerp, en anderen zijn op maat gemaakt voor onze klanten.

Wat houdt dit allemaal in ?

In de fotoreeks hieronder weergegeven ziet u een greep uit het aanbod van rekken dat we aanbieden. Elk van de weergegeven rekken zijn opgebouwd uit roestvast staal met zowel metalen als houten schabben. Voor achteraan in de bakkerij gebruiken we het standaard RVS, en voor winkelrekken gebruiken we de geborstelde versie, op deze manier blinken de rekken harder.

Let wel op: geen van de weergegeven configuratie van schabben en afmetingen liggen vast. Elke rek die bij Fierens wordt besteld wordt op maat en met de juiste zorg voor u gemaakt.

Hoe gaat zo een bestelling in zijn werk?

Indien u geinteresseerd bent een bestelling bij ons te plaatsen, neemt u simpelweg contact op via email of telefoon. Op die manier kunnen we samen met u eventuele aanpassingen of speciale eisen overleggen en tot een ideaal ontwerp komen voor uw toepassing.


Leggers

De leggers op onze rekken komen in 2 vormen, elk voor zijn eigen toepassing. U kan kiezen voor zowel RVS als beukenhout, twee materialen welke voldoen we aan de hygienenorm.